Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Mπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Uncategorized
Μήπως περιμένουν το πρώτο τους παιδί η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές όσο τα σχόλια περί εγκυμοσύνης φουντώνουν.

Μια φωτογραφία που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο που έδειχνε τον γνωστό παρουσιαστή να φιλάει την κοιλιά της όμορφης συζύγου του στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες.

Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους μετακόμισαν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, μήπως επειδή χρειάζονται περισσότερο χώρο σε περίπτωση που η οικογένεια τους μεγαλώσει και τελικά γίνουν τρεις;

Αυτήν την φορά οι φήμες ξανά φούντωσαν χάρη σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media του και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική και καθημερινή του ζωή.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, όπου κρατάει στα χέρια του ένα κοριτσάκι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Όχι, αυτή η φωτογραφία ήταν το έναυσμα για σχόλια του τύπου: «θα γίνει καλός πατέρας», «σου πάει» και άλλα παρόμοια σχόλια που θα δείτε κάτω από αυτήν την φωτογραφία.

Το σχόλιο όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το εξής:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης είπε ότι συγκεκριμένα θα του πήγαινε ένα κοριτσάκι ενώ ακριβώς από κάτω το σχόλιο «ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε;» ήταν υπέρ αρκετό για να πυροδοτηθούν οι φήμες για ένα παιδί και μάλιστα ένα κοριτσάκι…

Ενώ από τα σχόλια δεν έλειψε και η Χριστίνα Μπόμπα που σχολίασε το εξής:

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί; Η φωτογραφία και τα σχόλια που πυροδότησαν τις φήμες!

Για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι, μόνο ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα γίνουν σύντομα γονείς!

youweekly