Δεύτερο παιδί για την Mέγκαν Mαρκλ; Είναι σίγουρο!

Uncategorized
Δεύτερο παιδί για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι; Το θεωρούν σίγουρο!

Χαμός γίνεται στη Βρετανία με το συγκεκριμένο θέμα να απασχολεί!

Δεν πρόλαβε να γεννήσει το πρώτο της παιδί η Μέγκαν Μαρκλ και οι ειδικοί σε θέματα βασιλικής οικογένειας λένε πως σύντομα θα κάνει κι άλλο παιδί.

Ο 34χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ καλωσόρισαν τον μικρό Άρτσι στις αρχές Μαΐου, με την βάπτισή του να πραγματοποιείται το περασμένο Σάββατο στο ιδιωτικό εκκλησάκι εντός των τειχών του κάστρου Γουίνδσορ.

Και πριν προλάβει καν να τελειώσει η άδεια μητρότητας της Μέγκαν Μαρκλ – παρόλο που έκανε δύο αναπάντεχες εμφανίσεις στο Γουίμπλετον και τον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο που συμμετείχε ο σύζυγός της – τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα μπορούσαν να προσθέσουν κι άλλο μέλος στην οικογένειά τους, το 2020, καθώς είναι «πρόθυμοι να δώσουν αδελφάκια στον Άρτσι». Σύμφωνα μάλιστα, με πηγές, το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλει να κάνει μια πολύ μεγάλη οικογένεια αλλά προς το παρόν επικεντρώνονται στον μόλις δύο μηνών γιο τους.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η βασιλική ανταποκρίτρια του Vanity Fair, Κέιτι Νικόλ, είπε: «Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη να μιλήσει κανείς για ένα δεύτερο μωρό. Τούτου λεχθέντος, πηγές κοντά στο ζευγάρι μου είπαν πως πραγματικά θα ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια. Θέλουν πολύ να έχουν αδέλφια για τον Άρτσι, επομένως πιθανόν να έχουμε μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι κάποια στιγμή του χρόνου». Ωστόσο τόνισε πως «προς το παρόν, εστιάζουν προφανώς στον Άρτσι».

Πήραν φωτιά τα γραφεία στοιχημάτων

Και φυσικά, τα γραφεία στοιχημάτων δεν άργησαν να αρχίσουν τις πιθανότητες. Το Coral δίνει πιθανότητες 1/2 για μια πιθανή ανακοίνωση εγκυμοσύνης της Μέγκαν Μαρκλ για το 2020, με το 2012 να είναι στα 7/4 και το 2022 ή αργότερα με 4/1. Ο επικεφαλής του γραφείου στοιχημάτων, Χάρι Αϊτκενχέντ δήλωσε στην Daily Mail: «Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν κρύψει ποτέ την επιθυμία τους πως θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειάς τους και αυτό σημαίνει πως η επόμενη χρονιά είναι πιο ευνοϊκή στα στοιχήματα, για την άφιξη ενός νέου μωρού».

Πηγή: iefimerida.gr